Generic placeholder image

Anvendt statistik

Uanset om det drejer sig om at foretage analyser som fx at sammenligne middelværdier mellem to grupper (fx med t-test eller Wilcoxon-test), foretage styrkeberegninger, lave eksplorative analyser med maskinlæring (data mining) eller noget helt fjerde, er vi klar til at give en hjælpende hånd. Har du allerede en analyse du ikke forstår helt, hjælper vi også gerne med at forklare, hvordan analysen er lavet.

Generic placeholder image

Big data

Big data er et modeord. Der er ikke mange firmaer, der har big data i ordets oprindelige forstand. Men derfor kan store datamængder eller mangel på struktur i data sagtens volde problemer: Lige fra at indlæse data så de relevante statistiske analyser kan foretages til at få analyserne til at køre hurtigt nok (fx i realtid). Vi skal nok hjælpe med at fokusere på det væsentlige.

Generic placeholder image

Systemudvikling

Kører dit R-script for langsomt og har du problemer med at finde eller eliminere flaskehalsene? Eller skal jeres analyse implementeres i et andet sprog eller it-system, fx fordi den nu skal være tilgængelig på jeres intranet? Det kan også være, at I ønsker undervisning i brugen af R eller andre statistikværktøjer. Vi hjælper.