Generic placeholder image

Anvendt statistik

Uanset om det drejer sig om at foretage analyser som fx at sammenligne middelværdier mellem to grupper, foretage styrkeberegninger, lave eksplorative analyser med maskinlæring (data mining) eller noget helt fjerde, er vi klar til at give en hjælpende hånd. Har du allerede en analyse du ikke forstår helt, hjælper vi også gerne med at forklare, hvordan analysen er lavet.

Generic placeholder image

Big data og AI

Big data er ikke kun et modeord, men der er ikke mange firmaer, der har big data i ordets oprindelige forstand. Alligevel kan store datamængder eller mangel på struktur i data sagtens volde problemer: Lige fra at indlæse data så de relevante statistiske analyser kan foretages til at få analyserne til at køre hurtigt nok (fx i realtid). Vi skal nok hjælpe med at fokusere på det væsentlige. Vi hjælper også gerne med at udnytte nogle af styrkernen indenfor AI og ekspertsystemer.

Generic placeholder image

Data science

Kører dit R-script for langsomt og har du problemer med at finde eller eliminere flaskehalsene? Skal du have lavet et dash board? Reproducerbare analyser? Eller skal jeres analyse implementeres i et andet sprog eller it-system, fx fordi den nu skal være tilgængelig på jeres intranet? Det kan også være, at I ønsker undervisning i brugen af R eller andre statistikværktøjer. Vi hjælper.